Een nieuw spel, een aangename avond


Het was vrijdagavond alweer een poos geleden dat T&I, Norbert en ikzelf samen waren om met elkaar te spelen. En dus verschenen ze aan de poort voor alweer een prettige avond. Ze hadden cadeautjes bij: drie mooie foto's van eerdere gezellige bijeenkomsten. Die foto's krijgen dra een mooi plaatsje.

Na wat te hebben bijgepraat tijdens het aperitieven (waarmee het nieuwe barmeubel officieel werd ingehuldigd) over ditjes en datjes, kwamen we samen in de eetzaal om daar te genieten van een wokgerecht. Een copieuze maaltijd zou onze speeltijd té fel hebben ingekort en daardoor genoten we van deze lichte, doch lekkere maaltijd.

Dacht u dat wij de avond zouden doorbrengen met het spelen van dit spel? U slaat de bal mis. Onlangs hadden T&I dit kaartspelletje ontdekt en als een doorwinterde croupier uit Monte Carlo legde T ons de spelregels nog eens uit. Enthousiast begonnen we er aan en de tijd vloog voorbij. Mocht het de beroemd strip-versie geweest zijn, dan had Norbert al snel als eerste met het schaamrood op zijn kaken gezeten. De tweede naakte zou T zelf geweest. I en ikzelf hielden het het langst uit maar haar ervaring won tenslotte. Een spannend spel, zeker een herhaling waard.

Toen was er koffie... en thee, taart en truffels. Ondertussen had ik T volledig ingepalmd door hem mijn probleem met dit elektronisch spel te confronteren. Na wat geoefen met de verschillende bewegingen lukte het hem om mij weer verder op weg te zetten.

Veel te snel was het weer tijd om afscheid van elkaar te nemen. Allen hadden we nog een druk weekend voor de boeg en daarvoor was voldoende nachtrust nodig. Bedankt T&I, het was weer zeer superaangenaam!!

liefs,

Daisy Soleil
xox

PS. U vraagt zich misschien af wat er ondertussen gebeurde met de energieke B? Wel dit lieve kind, dat door iedereen wordt geknuffeld, beleefde een leuke tijd bij haar oma.

No comments: